Vergoedingen

Vergoedingen en gegevens

Jan Hogema
Door het lidmaatschap bij de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) worden de natuurgeneeskundige behandelingen van Jan Hogema in veel gevallen (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. De vergoedingen zijn afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering. Trainingen, cursussen en workshops komen meestal niet in aanmerking voor vergoeding. U dient zelf vooraf te informeren bij uw zorgverzekeraar of mijn behandelingen (deels) worden vergoed

Lidmaatschap nummer LVNT: 14024. Prestatiecode 24005
Voor de zorgverlening aan mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode, de kwalificatie-eisen en het tuchtrecht van de beroepsvereniging LVNT en de RBCZ/SCAG.
Licentienummer RBCZ 174215R. Jan Hogema voldoet aan de PLATO eisen.

De praktijkkamer bevindt zich op de 1e verdieping. Het is mogelijk voor minder validen om een het consult aan huis te krijgen als een trap een probleem is. Informeer naar de mogelijkheden.

Ton Mutsaars
De therapie sessie’s bij Ton Mutsaars worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Ton is aangesloten bij ‘De Zorgprofessional’, klachten en geschillencommissie.
Voor informatie hierover zie www.dezorgprofessional.nl
Lid Landelijke vereniging praktijkondersteuner huisarts GGZ, lidnummer 38. Ingeschreven in kwaliteitsregister LV POH-GGZ. BIG-nummer: 89010601130

Betaling
Betaling consulten via pinpas of contant (gepast). Een afspraak kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.

Algemene gegevens
Kamer van Koophandel: 59349980
BTW nummer: NL 8534.34.979.B01
Triodosbank: NL21 TRIO 0197 7919 72
Mindfulness Centrum Vught is onderdeel van Hogemuts V.O.F.